Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

Werkfit Webinars en Workshops

Werkfit Webinars en Workshops
10 juli 2018 Bert Holman

Werkfit Webinars en Workshops

Vanaf september 2018 organiseren wij weer diverse webinars en workshops voor arbeidsdeskundigen en re-integratiebegeleiders. We bieden daarmee snel zicht op de begeleiding in Werkfit trajecten en onze bijzondere aanpak.

In een lunch-webinar krijg je vanuit jouw eigen (werk)omgeving in een half uur een compact en helder beeld van de Werkfit Zelfverbinder®. Ook is er ruimte voor jouw specifieke vragen.

In een workshop van ongeveer twee uur kun je de werking ook zelf ervaren. We nemen je hier mee in de onderliggende theorie en laten je de methodiek ervaren.

Belangrijke kenmerken van onze aanpak: samenwerking tussen klant en begeleider; focus op oplossingen; gestructureerde werkwijze die de gevoelens en motieven van de klant betrekt; wetenschappelijk en in de praktijk bewezen effectief. Een krachtige methode die écht iets met motivatie doet en van binnenuit beweging brengt.

Welke vorm spreekt jou het meest aan? En welke vragen zou je beantwoord willen zien?Stuur jouw antwoorden vóór 1 september 2018 eenvoudig en snel via dit formulier.

Onder de inzenders verloten wij een dialoog aan de hand van de Werkfit Zelfverbinder®. Je kunt zo uitgebreider kennis maken met deze aanpak. Je kan ook kiezen voor een Zelfverbinder® met een ander – voor jou relevant – thema. Misschien heeft één van de op werk gerichte varianten jouw interesse (Perspectief op werk, Verbinding aan werk of Verlies van werk), of is het thema Vitaliteit momenteel relevant voor jou?

Compacte en grondige begeleiding met impact en duurzaam resultaat. Niet langer en niet dieper dan nodig is. Dat is effectief maatwerk. Daar sta ik voor!