Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

WAAROM ESSENCEIAM

ONZE EIGENHEID

 

Als we het hebben over “De kracht van verbinding” zeggen we impliciet dat dit begint met de verbinding aan jezelf. Ruimte geven aan je eigenheid.
Iedere organisatie, ieder team en iedere professional of werkzoekende wordt gekenmerkt door een bepaalde eigenheid.
Ook wij hebben als organisatie een eigenheid.
We voelen ons eigenlijk best anders dan de rest. De combinatie van de volgende zaken vormt een belangrijk deel van onze eigenheid:

1. Waardevol succes

We zijn er van overtuigd dat streven naar succes goed is. Streven naar “waardevol succes” is volgens ons nog veel beter.
Wij stimuleren het vergroten van succes. Niet alleen in financiële zin, maar ook door tijd en ruimte te bieden voor versterking van basismotieven. Versterking van autonomie, verbinding en ontwikkeling.

2. Concreet & met scherp schieten

We willen impact en blijvende verbetering creëren.
We zijn oplossingsgericht, en doen tegelijkertijd niet aan symptoombestrijding. We hebben daarom ook aandacht voor oorzaken.

3. Onderbouwd en gevalideerd

Onze aanpak snijdt hout, geeft haarscherp (nieuw) inzicht en zet aan tot vervolg-actie. Actie gedreven vanuit persoonlijke motivatie.
We hanteren wetenschappelijk onderbouwde methoden (valuation theory, neuroscience, attachment theory, dialogical self theory). En toch blijven we heel praktisch en met beide benen op de grond.

4. Eigen-aardig mensgericht

We hebben aandacht voor de eigenheid van de organisatie en de professional. Het eigen verhaal, de eigen patronen, gedachten en gevoelens. De mens, en vanzelfsprekend de eigen talenten die bijdragen aan succes, staat altijd centraal bij ons. We geven ruimte aan de eigenheid en het potentieel van de medewerker.

5. Volledig schaalbaar portfolio, en maatwerk

Zo creëren we altijd een 100% match. Onze aanpak staat voor maatwerk en schaalbaarheid. Organisaties, teams, professionals en werkzoekenden krijgen daarmee altijd de juiste begeleiding. Met de juiste tijd en met de juiste diepgang.

6. Meten is weten

We hebben aandacht voor (repeterend) meten, evalueren én ontwikkelen. Dat leidt tot continue verbetering en verankering van de resultaten.

Samenvattend zou je kunnen zeggen dat we maximale ruimte bieden aan eigenheid. Krachtige verbinding met die eigenheid leidt tot groei van professioneel en persoonlijk succes. We zien dat als “pure rijkdom”.

Ons eigen tegeltje is dan ook:

 

 

Intens laten voelen
hoe waardevol je bent…

Door tijd en ruimte te bieden
aan je veelzijdige eigenheid.

Dat is ‘pure‘ rijkdom!

 

Bert Holman

 

Essenceiam is in 2005 door Bert Holman vorm gegeven vanuit een sterke basis in HR, coaching en wetenschap.
Ondertussen hebben we een sterk netwerk aan bevlogen partners, adviseurs, counselors en re-integratiebegeleiders.

We werken voor het beste resultaat samen met professionele partners, en met gecertificeerde adviseurs en counselors:

 

Partners

UWV

Onboarding Monitor

Hanny Ebbers

Talenteer Jezelf

Bureau VolZin

WorkWonders

WerkbaarBeter

BrainCompass

FunktieMediair

Kenhardt

ZelfCoachSpel

Centrum voor Verborgen Verlies