Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

TEAMS

Speciaal voor teams hebben wij de volgende mogelijkheden beschikbaar:

TIJD VOOR TEAMS

Je hebt een vraag of thema met een team dat je wilt oplossen. En je hebt al het nodige geprobeerd, maar er is desondanks nauwelijks perspectief en beweging zichtbaar. Of je wil het team nóg meer gemotiveerd, zelfsturend en (veer)krachtig maken. Dit traject creëert gemotiveerde groei indien sprake is van storende stilstand. Het is een praktische en snelle succes-versneller die gebruik maakt van de kracht van de NX11, onze super-compacte online reflectieversneller.

VERBINDING VOOR TEAMS

Je hebt het gevoel dat er meer succes te behalen moet zijn met je team. En je hebt al het nodige geprobeerd, maar er is desondanks te weinig perspectief en beweging zichtbaar. Of je wil het team nóg meer gemotiveerd, zelfsturend en (veer)krachtig maken. Dit korte programma laat heel snel en praktisch inzoomen op het thema, en vanuit nieuwe perspectieven actie definiëren.

Afhankelijk van het meest belangrijke thema wordt vaak een specifieke ZelfVerbinder ingezet, zoals de Verbindng aan Werk of Vitaliteit.
Dit traject creëert meer verbinding en vitaliteit voor teams die “gewoon goed” presteren, en die zeker nog beter kunnen presteren.

MAATWERK VERBINDING VOOR TEAMS

Je hebt als team te maken met vele uitdagingen. Daarvoor is het nodig dat de teamleden betrokken en bevlogen zijn, en blijven. Betrokkenheid en bevlogenheid kan je succesvol verbeteren. Zonder vaagdoenerij. Professioneel, onderbouwd en praktisch. Dit traject creëert een krachtige verbinding. Bij deze ondersteuning wordt een maatwerk ZelfVerbinder toegepast.

NEMOTIVEREN VOOR TEAMS

Je wilt één belangrijk thema in je team vanuit nieuw perspectief onderzoeken, om nieuwe beweging te creëren. Deze workshop neemt je team mee in dat belangrijke thema, en richt je op de gevoelsmatige betrokkenheid. In dialoog belichten we vervolgens het thema vanuit nieuwe perspectieven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

CONTACT