Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

PROFESSIONALS

Speciaal voor professionals hebben wij de volgende mogelijkheden beschikbaar:

GROEIVERSNELLING

Je bent toe aan een nieuwe stap in je ontwikkeling. Je hebt behoefte aan een nieuw en breed perspectief. Dat wordt gefaciliteerd en gestimuleerd vanuit zelfkennis. Inzicht in onder andere relevante genen in je DNA, en inzicht in je drijfveren. Gebaseerd op kennis van neuroscience, attachment theory en de valuation theory hebben wij een uniek instrument ontwikkeld.
Voor deze groeiversnelling zetten wij de innovatieve BrainTransmitter in.

PRAKTISCH PERSOONLIJK PERSPECTIEF

Je hebt het als professional wel gehad met storende stilstand. Je bent klaar voor verdere persoonlijke groei. Je hebt een vraag of thema dat je wilt oplossen. En je hebt al het nodige geprobeerd, maar er is desondanks nauwelijks perspectief en beweging zichtbaar.
Met de nieuwe NX11 (“en ik zelf”) krijg je snel nieuw inzicht en zet dat om naar effectieve actie.

RELATIES

Je merkt dat je in bepaalde (professionele en/of persoonlijke) relaties minder effectief functioneert. Je kan je persoonlijke ontwikkeling dan heel effectief vormgeven. Door nieuw zicht te krijgen op de impact van die interpersoonlijke relaties. We zetten het PPR (“persoonlijk positie repertoire”) in. Een verrassende manier van het inzichtelijk maken van helpende en belemmerende relaties en patronen. Gebaseerd op de wetenschappelijke dialogical self theory.

ZELFONDERZOEK

Je bent toe aan persoonlijke ontwikkeling, waarbij jij 100% centraal staat. Je beseft dat zelfonderzoek het meest effectieve middel daartoe is. En je wilt op een gestructureerde wijze bij jezelf stilstaan en in actie komen. De ZKM (“zelfkonfrontatiemethode”) biedt daartoe de stevig onderbouwde aanpak. Vanuit nieuwe inzichten worden jouw behoeften, en de invulling van autonomie en verbinding, op een effectieve wijze ontwikkeld.

Met goed zelfonderzoek geef je ruimte aan je talenten, en zet je gemotiveerd stappen. En niet onbelangrijk: Omdat letterlijk alles bij jezelf vandaan komt is het resultaat stevig verankerd en blijvend.
We hebben hiervoor een brede keuze aan schaalbare mogelijkheden beschikbaar.

Maak een afspraak om te mogelijkheden te bespreken

CONTACT