Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

Nieuw: Gratis online spelen met zelfreflectie.

Nieuw: Gratis online spelen met zelfreflectie.
12 oktober 2015 Bert Holman

Je hoeft helemaal geen probleem te hebben om veel baat te hebben bij zelfreflectie!

Dat kan nu: Gratis, online, en onafhankelijk van tijd en plaats.

In 2006 startte ik met de opleiding tot ZKM-consultant. De Zelfkonfrontatiemethode (ZKM) is een prachtige onderbouwde narratieve methodiek, die personen vanuit zelfinzicht weer persoonlijk effectief en zelfsturend helpt worden. Ik ervaarde en zag ook dat je helemaal geen probleem hoeft te hebben om heel veel baat te hebben bij zelfreflectie.

NX11 promocard 105x148 achterzijde

Mijn missie werd dan ook “iedereen laagdrempelig voordeel laten hebben bij zelfreflectie”. In 2011 ontstond een eerste concrete idee hoe dat vorm te geven, en nu 4 jaar later is de NX11 dan eindelijk beschikbaar! Gratis, snel, leuk, eenvoudig en online reflecteren op jezelf, vandaar de naam “En Ik Zelf”.
Je vindt de NX11 op www.nx11.nl.

Zo’n idee en de uitwerking ervan gaat in vele stappen en met horten en stoten. Een eerste idee, de uitwerking in schetsvorm, schrijven van teksten, grafisch ontwerp, gebruikerstest, bouw, weer testen. Dat gaat uiteraard met bijdragen en in co-creatie met vele talentvolle enthousiastelingen.
Ik geef hen graag hier expliciet een ereplaats (in alfabetische volgorde): Don Duel, Susanne Holtackers, Arno van der Hulst, Lotte van Lidth de Jeude, Thijs Louisse, Philip Niewold, Pasquale Ourtane-Krul, Patrick Remmerswaal, Rudi Vereijken, Marcel van Werkhoven, Marloes van Wijk, Jasper Zwart.

Wil je mijn missie ondersteunen? Laat dan zoveel mogelijk mensen weten dat de gratis NX11 er nu is!
Veel NX11 plezier gewenst!

Compacte en grondige begeleiding met impact en duurzaam resultaat. Niet langer en niet dieper dan nodig is. Dat is effectief maatwerk. Daar sta ik voor!