Bel op 06 36 14 09 62 of stuur een e-mail

Nieuw: Ontwikkelassessment én groeiversneller vanuit DNA en drijfveren.

Nieuw: Ontwikkelassessment én groeiversneller vanuit DNA en drijfveren.
2 augustus 2016 Bert Holman

Ik buig me al jaren over de vraag hoe groeiversnelling te faciliteren voor organisaties en medewerkers.
Van “jan-boeren-fluitjes” methoden en “kleurentesten” ben ik steeds meer de onderbouwde aanpakken gaan onderzoeken en omarmen.
En daar is nu een innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde aanpak bij gekomen; deels geadopteerd en deels zelf ontwikkeld: De BrainCompass/BrainTransmitter.
BrainCompass BrainTransmitter logoDeze aanpak is snel en laagdrempelig, en combineert het al bestaande BrainCompass ontwikkelassessment met de nieuwe speciaal daartoe ontwikkelde BrainTransmitter.
Het BrainCompass heeft aandacht voor het biologische (waarbij letterlijk DNA en hechtingsstijl gemeten wordt) en rationeel/cognitieve profiel van de medewerker.
Daarbij worden ook het persoonlijke en het professionele profiel gemeten, gerelateerd aan vijf essentiële competenties (focus, bonding, influencing, boldness en thought leadership).

Voorbeeld BrainCompass dashboard

De BrainTransmitter completeert dat door de gevoelsmatige betrokkenheid en onderliggende drijfveren toe te voegen (geïnspireerd op de waarderingstheorie van prof. Dr. H. Hermans).
Daarmee biedt het geheel werkelijk een innovatieve groeiversneller. 

voorbeeld uit Transmitter 2 

Essenceiam werkt voor de BrainCompass/BrainTransmitter nauw samen met BrainCompass en Kenhardt.
Daarmee is professionaliteit, kwaliteit en continuïteit op het hoogste niveau gegarandeerd.

Meer weten? Lees dan vooral even deze Flyer BrainCompass BrainTransmitter

Compacte en grondige begeleiding met impact en duurzaam resultaat. Niet langer en niet dieper dan nodig is. Dat is effectief maatwerk. Daar sta ik voor!